Home

Wat?

Tarief

Werk

Lof

Test

Contact

Wie?

Publicité aux Pays-Bas

Franse reclame

English

Blog

Wat doet Krek. Copy & Concept

Krek schrijft teksten voor reclamebureaus. Of preciezer: voor de klanten van reclamebureaus. Of precies: voor de klanten van de klanten van reclamebureaus. Voor gewone mensen zoals jij en ik dus.

De teksten van Krek moeten die mensen informeren, amuseren en in beweging brengen. Zodat ze een product kopen. Ergens solliciteren. Iets geven aan een goed doel. Een formulier invullen. Glimlachen.

Dit tekstschrijven doet Krek vanuit een boerengehucht ergens in Frankrijk. Nou niet meteen schrikken, want dat is weliswaar ver weg, maar helemaal niet eng. In veel gevallen kun je Krek per telefoon heel goed vertellen wat je tekst moet zeggen. Je stuurt hem wat informatie per fax of e-mail, hij belt je eventueel nog een keertje om wat vragen te stellen en voor je het weet stuurt Krek je precies de tekst die je nodig hebt om je klant blij te maken. Simpel als goedendag.

Wil je zien wat Krek zoals geschreven en bedacht heeft? Voorbeelden van Krek's werk vind je op de pagina
'Copy van Krek'. Wil je Krek meteen inschakelen of meer weten? Mail Krek.

 

Bijbaantjes
Sinds ik in Frankrijk woon, heb ik diverse bijbaantjes genomen. Je moet toch ook wat in de avonduren, nietwaar? We hebben onder meer een kunstgalerie aan huis, en daarnaast verkoop ik Jaren 50 Diner Retro Meubels en Meubles Diner Américain Années 50. Ja, twee sites voor dezelfde fraaie Bel Air meubels, maar met aparte sites geoptimaliseerd voor Google.nl en Google.fr. Zo verdien ik dus opnieuw met SEO mijn geld, simpelweg door goed bij Google te scoren met een interessant product.

Wat doet KREK.