Abonnement Social Media Planning & Content – profiteren van Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter

Een abonnement voor SEO content en Social Media Planning van Krek. is dé manier om Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram optimaal in te zetten. Zonder veel inspanning van jouw kant groeien je zichtbaarheid en imago. Je krijgt meer online volgers, je stijgt in de Google ranking en er komen meer mensen op je site. Bovendien help ik je gratis de benadering van je klanten verbeteren, zodat zij vaker tot actie overgaan. Resultaat: meer omzet, meer winst.

Waarom zou je een social media abonnement nemen?

Je kunt dat toch zelf wel regelen? Het is gewoon een kwestie van een social media planning maken en consequent de social media accounts bezoeken, om die te voeden met relevante informatie. En jij bent toch al tijden van plan om binnenkort zélf stukken te gaan schrijven voor je site. Blogs en nieuwsartikelen die je kunt promoten op bijvoorbeeld Facebook, Instagram en LinkedIn. En die je natuurlijk boordevol nuttige zoekwoorden zet, om ook je SEO te verbeteren. Denk aan alle nieuwe klanten die je met zo’n actieve strategische social media planning binnen kunt halen. De omzet! De winst!

Allemaal extra inkomsten, terwijl iemand die op basis van een abonnement de social media planning maakt en voor je uitvoert alleen maar geld kóst. Je bent dan ook vastbesloten: je begint er deze week nog mee. Of misschien de week daarna. Direct na die dringende offerte die er nog even uit moet. Na de bespreking met de boekhouder. En natuurlijk na die belangrijke vergaderingen met de beroepsvereniging en de gemeente. Oh, en na dat dagje uit met de sportclub van je kinderen. Want werk is belangrijk, maar het gezin gaat voor, nietwaar?

twitter plaatsingenSocial Media Planning levert geld op

Als je zelf blijft aanmodderen met die social media ben je een dief van je eigen portemonnee. Want bedenk…. wat levert één extra klant jou op? Wat verdien je aan één opdracht, of aan een vaste afnemer die je heeft gevonden op LinkedIn of Facebook? Neem bij mij een SEO content- en plaatsingsabonnement. Dan weet je zeker dat er elke maand volgens een strakke planning meerdere lekker leesbare artikelen verschijnen op je blog of nieuwspagina. Nieuwtjes over je bedrijf of je producten, maar ook bijvoorbeeld interviews met tevreden klanten. Berichten vol nuttige zoekwoorden die de waarde van je site (inhoudelijk én voor de Google-ranking) versterken. Bovendien worden al deze nieuwe artikelen breed gedeeld op de social media die voor jouw bedrijf en branche belangrijk zijn. Ik maak een social media plan op maat voor jouw organisatie en zet eens per maand een serie posts met tekst en beeld klaar in de plaatsingsagenda, zodat ze op de meest geschikte momenten online komen.

automatisch content plaatsen op linkedin logoBonus: gratis SEO zoekwoordonderzoek en tekstoptimalisatie t.w.v. € 1.800

Kees van Kooten maakte ooit een grap over ‘optimalisatie, evaluatie, poepammegatie‘… Het is waar dat je bij social media planners en consultants veel van dit soort lege begrippen om je oren krijgt. Maar laat ik het dan zó zeggen: bij het begin van onze samenwerking kijken we via welke wegen je klanten jou vinden. Welke zoekwoorden we moeten gebruiken om de meeste bezoekers te scoren. Vervolgens brengen we in kaart wat ze vanaf het eerste contact allemaal op je site en via de mail te lezen krijgen. En we onderzoeken hoe jij probeert ze binnen te halen en te houden. Met mijn adviezen en aangepaste teksten boek je al meteen bij de ‘onboarding’ van klanten de eerste winst. De mensen die jou nú al weten te vinden, zullen door de verbeterde ontvangst ook daadwerkelijk blijven hangen en doorklikken naar je aanbod. En dan is je abonnement social media en content nog niet eens begonnen!

“We hebben nu enkele weken getest met de aangepaste teksten en we zien een positief effect: men blijft langer op de website, bekijkt meer pagina’s en de conversies (magazine aanvragen / gemaakte afspraken) zijn hoger. Een mooi resultaat dus!”

abonnement op social media en pinterest postsSocial media planning en content-abonnement in de praktijk

Je dacht hopelijk niet dat je er helemaal geen werk meer aan zou hebben? Helaas moet je toch eens in de maand samen met mij een redactievergadering houden. Tenzij je natuurlijk iemand anders binnen je organisatie kunt strikken voor die klus. Zo’n vergadering kan meestal wel in één uur, en mag eventueel ook in de avond of het weekend. We bespreken welke onderwerpen we de komende maand gaan beschrijven, wat er naar buiten gebracht moet worden en wie ik deze maand kan interviewen. De redactievergadering kan eventueel ook met meerdere personen, bijvoorbeeld met iemand van Sales of Communicatie erbij. Ik adviseer wel om het team klein te houden, met één eindverantwoordelijke. Als je elke tekst door een commissie moeten laten goedkeuren, kun je een strakke planning wel op je buik schrijven. In de eerste week na de vergadering schrijf ik alle teksten voor die komende maand, inclusief de social media-posts. Ik mail het werk, jullie corrigeren het en keuren het goed en ik zorg dat het netjes verspreid over de maand online komt. Hoe langer we samenwerken, des te gesmeerder dit gaat lopen, al was het maar doordat ik jullie bedrijf steeds beter leer kennen en dus minder sturing nodig zal hebben.

social media planning instagram abonnementSocial Media Abonnement tarief

Wat kost een social media abonnement? Dat ligt een beetje aan mijn inspanningen. Vier artikelen van 300 – 600 woorden per stuk, waaronder één interview, plus plaatsing van minimaal twee posts per week op alle gekozen social media komt op €1500,- per maand. Eventueel is ook een prestatieloon bespreekbaar. Dat wil zeggen dat ik je korting geef in ruil voor een aan het resultaat gekoppelde bonus. Bijvoorbeeld geen €1500 maar €1000 plus 10% van de extra door mij behaalde omzet. Of een vast bonusbedrag per 1000 extra bezoekers aan je site. Dat is wat ingewikkelder, met meten en zo. Maar goed, daar komen we dan ook wel uit.
screen shot Abonnement SEO Content & Social Media Planning bullets

social media abonnement facebook logoNeem nou maar gewoon dat Social Media Planning & Content Abonnement!

Ik wil voor deze dienst maximaal vijf klanten accepteren, omdat ik iedereen genoeg aandacht en kwaliteit wil geven. Je kunt me bellen op +33627736097 of mij een mailtje sturen. Wie weet kunnen we op korte termijn beginnen met een professionele en succesvolle aanpak van jouw SEO en je social media planning en strategie. Neem snel contact op!