Klanten spreken over Krek

Referenties van tekstschrijver Krek.

Op de pagina ‘Vrienden van Krek.’ staat een overzicht van oude en nieuwe opdrachtgevers, terwijl op ‘Wat doet Krek.’ voorbeelden van mijn werk te zien zijn. Maar wat vinden de klanten van dat werk? Wat is volgens hen het positieve effect van Krek.? En zijn er ook dingen die ik minder goed beheers?

Hoe duidelijker het is wat ik goed kan (en wat minder goed), des te vaker mensen me zullen inschakelen om te profiteren van mijn sterke punten. Dat is voor mij ook leuker. Daarom hieronder enkele antwoorden van klanten op de vraag: “Wat zijn de goede √©n de slechte eigenschappen van Krek.?”

“Je schreef de flitsende tekst voor mijn site. Kort maar krachtig, met alle inhoud die ik aangeleverd had, fris, tikje spannend en vooral kleurrijk. Goed geluisterd naar mijn wensen! Top! En… na lancering veel, zeer veel positieve reacties, en niet onbelangrijk weer nieuwe en uitdagende opdrachten. Deels dankzij jou! Je bent een toppertje.”

Elza van Genderen, Studio Rapides

“Ben blij dat wij nog steeds op de lijst met actieve klanten/partners staan. Als het aan ons ligt verandert daar helemaal niets aan. Waarom? Omdat
– je goed de kern kunt raken van wat onze klanten zo aantrekkelijk maakt als werkgever;
– je goed kunt aangeven waarom nu juist deze functie zo interessant kan zijn voor de juiste kandidaat;
– je doorvraagt als je het idee hebt dat er meer moet zijn;
– het niet uitmaakt dat je nu in Frankrijk zit, je reageert nog steeds waanzinnig snel als we je hulp vragen;
– quote klant : ‘En wat goed dat voor elke functie precies de essentie is weergegeven in de beperkte ruimte die beschikbaar was’.
Daarom dus.”

Sandra, Vaz Dias

Meer quotes zodra ze binnenkomen op Krek.Blog.