Klanten over Krek.

Hieronder wat opmerkingen van klanten, deels op verzoek geschreven, deels citaten vanuit LinkedIn en mailtjes. Zo krijg je een aardige indruk van de voordelen van samenwerken met Krek.

“Je schreef de flitsende tekst voor mijn site. Kort maar krachtig, met alle inhoud die ik aangeleverd had, fris, tikje spannend en vooral kleurrijk. Goed geluisterd naar mijn wensen! Top! En… na lancering veel, zeer veel positieve reacties, en niet onbelangrijk weer nieuwe en uitdagende opdrachten. Deels dankzij jou! Je bent een toppertje.”

Elza van Genderen, Studio Rapides

—-

“Ben blij dat wij nog steeds op de lijst met actieve klanten/partners staan. Als het aan ons ligt verandert daar helemaal niets aan. Waarom? Omdat
– je goed de kern kunt raken van wat onze klanten zo aantrekkelijk maakt als werkgever;
– je goed kunt aangeven waarom nu juist deze functie zo interessant kan zijn voor de juiste kandidaat;
– je doorvraagt als je het idee hebt dat er meer moet zijn;
– het niet uitmaakt dat je nu in Frankrijk zit, je reageert nog steeds waanzinnig snel als we je hulp vragen;
– quote klant : ‘En wat goed dat voor elke functie precies de essentie is weergegeven in de beperkte ruimte die beschikbaar was’.
Daarom dus.”

Sandra, No925

—-

“Goedemiddag Gregor,

We hebben nu enkele weken getest met de aangepaste teksten en we zien een positief effect: men blijft langer op de website, bekijkt meer pagina’s en de conversies (magazine aanvragen / gemaakte afspraken) zijn hoger. Een mooi resultaat dus! Zou je daarom voor de onderstaande vestigingen de teksten van de Qasa bedrijfsomschrijving willen (herschrijven) zodat we deze kunnen gebruiken voor onze website?”

Marketingmanager Keukengroep