Rozijnenbrood als relatiegeschenk

rozijnenbrood als relatiegeschenk, kerstbrood, kerststolEen relatiegeschenk kiezen. Elk jaar weer een heel gedoe. Mijn klanten vragen me vaak of ik wil helpen om een creatief relatiegeschenk te bedenken. Of ze hebben zelf al een nutteloos hebbeding uitgekozen en vragen mij dan om er een creatieve draai aan te geven zodat het tóch nog een toepasselijk cadeau lijkt. Een USB-ventilator om op je bureau te zetten met als boodschap: “Wij zijn een fan van onze klanten.” of “Een frisse wind door de cloud computing-oplossingen!” Van dat werk.

Het beste relatiegeschenk?

Valt ook niet mee. Zeker als je bedenkt dat jouw relatiegeschenk ook een soort boodschap is. Schenken is communiceren. Geef je een mooie fles wijn of een luxe kurkentrekker, lijkt het net of je denkt dat je klant een zuipschuit is. En sommige mensen houden helemaal niet van wijn. Of ze zijn er tegen. Een mooie agenda of pennenset is wel veilig, maar weer zo zakelijk. Saai! Verder kunnen al te luxe geschenken de klant weer voor een dilemma plaatsen. Kan hij het relatiegeschenk zelf mee naar huis nemen? Of moet hij de cadeaus eerlijk verdelen onder zijn team. De fles wijn opentrekken? De kurkentrekker verloten? Die pen toch maar snel in de binnenzak steken? Goede raad is duur. Peins, peins. Dubio. Nog even en hij zou wensen dat je hem helemaal niks had gegeven!

Rozijnenbrood als relatiegeschenk

Maar gelukkig, het handengewring en geknars van tanden maakt plaats voor opgelucht ademhalen. Je geeft je klanten gewoon een heeeeeel lang kerstbrood. Dat is toepasselijk, qua feest, lekker, en supermakkelijk uit te delen. Brood XXL levert versgebakken kerstbroden met of zonder amandelspijs tot wel anderhalve meter lang. Dat levert gauw 150 plakjes op. Eventueel met roomboter er bij en jouw naam of logo op eetbaar papier op het brood geplakt.

Middelpunt van de koffiepauze

Het kerstbrood ziet er indrukwekkend uit, moet met veel gedoe langs de receptie en in de lift gemanoeuvreerd worden en krijgt na de officiële ontvangst met dankzegging bij de directie gewoonlijk een centrale plek, ergens bij het koffie-apparaat. En dan vanwege het formaat natuurlijk op een ‘eigen’ tafel, zodat iedereen zelf plakjes kan afsnijden. Het mooie van zo’n superlang rozijnenbrood als relatiegeschenk is dus eigenlijk dat je hiermee niet alleen de directeur bedankt voor de samenwerking, maar ook alle secretaresses, de account managers, de boekhouder en de receptioniste. Iedereen bij je klant smult mee en vindt jouw bedrijf sympathiek.

rozijnenbrood-als-relatiegeschenk-verrassing-xxl-kerststol

Wow, zo’n enorm ding heb ik nog nooit gezien, qua kerstbrood!

Supervers en lang houdbaar

Brood XXL, voor wie ik overigens de website SEO-verantwoord volschreef, bakt de broden in een eigen bakkerij met alleen de allerbeste ingrediënten. Dat gaat op bestelling. De broden worden de avond vóór levering gebakken en de volgende morgen dus ovenvers geleverd op elk gewenst adres in Nederland. Bij jouw klant, of bij jou op kantoor, zodat je eigen sales-mensen er mee naar hun klanten kunnen. De broden zijn een dag of tien houdbaar. Maar geloof me, dat halen ze nooit. Veel te lekker!

Origineel relatiegeschenk
BroodXXL is nu voor het tweede jaar bezig met dit bijzondere relatiegeschenk, dus als je nú voor een rozijnenbrood als relatiegeschenk kiest, ben je nog een van de eersten. Je kunt hier meteen bestellen.

Eén gedachte over “Rozijnenbrood als relatiegeschenk

Reacties zijn gesloten.