SEO-test met penispomp

Wat doe je als je je site niet goed omhoog kunt krijgen? Dan huur je een SEO-copywriter in om content te schrijven die je naar een hoogtepunt bij Google kan brengen. Tenminste, dat hopen we.

Deze week schreef ik voor de site Slaapkamerpret een aantal artikelen over de penispomp. Waarbij ik eerst één belangrijke afspraak heb gemaakt. Namelijk dat ik geen duidelijk onware informatie zal schrijven. Liegen in copy, dat doe ik niet. Ook niet namens een ander.

Ik schreef drie artikelen met als thema’s:
Hoe gebruik je een penispomp?
Werkt een penispomp?
De penispomp tegen erectieproblemen.

Daarbij deed ik eerst de nodige research, waaruit bleek dat je géén blijvend groter lid krijgt als je een penispomp gebruikt, maar dat je bij erectieproblemen je penis wel stijf kunt krijgen met zo’n pomp. En hem vervolgens stijf kunt houden met behulp van een penisring. Goh.

Eerlijke verhalen dus. Met verrassende content, want heel eerlijk gezegd heb ik er zelf ook het nodige van ‘opgestoken’. Wist je bijvoorbeeld dat bij veel mannen na een prostaatoperatie de penis daadwerkelijk kan krimpen? En dat je dat proces kunt tegen gaan met een penispomp? Is serieus onderzoek naar gedaan. Dus inderdaad, een penispomp werk, in bepaalde gevallen. Nou maar even afwachten om te kijken of mijn blogteksten ook daadwerkelijk helpen om Slaapkamerpret met dit thema de toppen van Google te doen bereiken.