CutCommercials

Je ziet wel eens van die commercials waarbij je al na 5 seconden heel hard zou willen roepen: “CUT!” Je wenst dan dat de verantwoordelijk regisseur datzelfde had gedaan. Op de eerste draaidag heel hard “CUT!” roepen, gevolgd door een wat bedaarder: “Dit werkt zo niet. We gaan het helemaal anders doen.” Reclamespotjes met slecht acterende acteurs, of uitstekende acteurs die een totaal ongeloofwaardige tekst moeten uitspreken. Of gewoon immorele leugenachtige reclame, waarover ik al eerder mopperde. Zoals ook hier.

Nu is er iemand die zich net als ik ergert aan slechte (in alle betekenissen van het woord) reclame. En die heeft besloten actie te ondernemen met de antislechtereclamesite CutCommercials. Actie die ik volledig onderschrijf.

Het grappige is, dat dit initiatief afkomstig is van een oude bekende. Dit realiseerde ik me pas toen ik hem ging Googlen. Imre Somogyi is namelijk al eens langsgekomen als Tenenlezerd op Hollandais en France. En hij woont nog bij me in de buurt ook.

Kortom, ondersteunen die actie. Ik begrijp niet precies hoe je een link naar slechte reclames kan toevoegen aan de site van Imre, maar dat wordt vast nog wel eens ergens duidelijk gemaakt. Het gaat om het idee!

(via HardCopy)