Een tekst die kwaliteit uitstraalt

“Nou, we willen dus een site laten bouwen en daar moeten teksten in. En omdat we jou op het internet vonden en je bovenaan stond bij Google dachten we dat jij dat wel zou kunnen. Toen zijn we je site gaan lezen en het leest allemaal heel lekker. Dus wil jij onze site schrijven?”

“Maar natuurlijk, met alle plezier. Laten we eens beginnen met kijken wat er in moet komen te staan. Wat doen jullie precies?

“Ja, eh, nou, wij zijn dus REGELT, een organisatiebureau en wij zijn goed in dingen regelen. Feesten en recepties en beurzen en zo. Wij weten precies waar je terecht kunt met grote groepen, maar ook met kleine groepen. We doen dat al jaren, dus eh…”

[iets later…]

“OK, prima. Bedankt voor alle informatie. Ik denk dat het nu wel begrepen heb. Hebben jullie verder nog bestaande teksten? Dat ik die als basis kan gebruiken?”

“Ja, maar die zijn niet goed. Te simpel. Dan lijkt het net of we niet professioneel zijn. Wij willen dus een professionele uitstraling, want we zijn heel professioneel. We doen dit al jaren, namelijk. Professioneel….”

“Ja, nee, natuurlijk, we gaan zeker voor een professionele uitstraling. Dat heeft natuurlijk ook met de vormgeving te maken. Maar laten we beginnen met de tekst. Op basis van ons gesprek en de oude teksten zal ik een voorstel doen. Zal ik beginnen met een eerste pagina? Dan kunnen we op basis daarvan bepalen of toonzetting en stijl bij jullie passen en dan de rest schrijven. OK?”

“Ja, te gek, succes!”

[enkele dagen later…]

Beste mensen,

Aan de hand van ons gesprek en de indruk die ik van jullie kreeg heb ik een eerste voorstel geschreven. Natuurlijk heb ik ook rekening gehouden met het gebruik van de juiste trefwoorden, voor de vindbaarheid bij Google. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Je commentaar is welkom!

Met vriendelijke groet,
Gregor Hakkenberg

Regelt regelt ‘t

Wilt u een feest, evenement, manifestatie, beurs of productpresentatie organiseren? Organisatiebureau Regelt regelt ‘t. We beginnen met een kennismaking, zodat we goed weten wat de sfeer en uitstraling van uw onderneming is. Verder vragen we u het hemd van het lijf over uw doelgroepen, uw gasten, de achtergrond van uw bijeenkomst en wat u ermee wilt bereiken. Hebt u zelf al ideeën over een thema, de catering of de aankleding? Wij nemen het graag in onze overwegingen mee.

Op basis van onze gesprekken komen wij met een passend voorstel. We presenteren enkele evenementlocaties en komen met suggesties voor het programma. Natuurlijk gaat alles in overleg. Het is úw feestje!

Wat voor evenement het ook wordt, de organisatie verloopt vlekkeloos. Wij regelen alles. Van de hapjes tot de garderobe, van de geluidsinstallatie tot de parkeerplaatsen. Als het goed is, merkt u daar tijdens het evenement verder niks van. U geniet mét uw gasten, die gegarandeerd tevreden naar huis gaan en een mooie herinnering aan uw bijeenkomst overhouden.

Interesse? Neem nu contact met ons op. Dan is de complete organisatie van uw volgende evenement zó rond. Regelt regelt ‘t.

[10 dagen later…]

Geachte heer Hakkenberg,

Helaas zijn wij genoodzaakt onze onvrede te uiten aangaande het door u geleverde tekstvoorstel. Wij ervaren dat u er helaas niet in geslaagd bent onze professionele uitstraling op het juiste imago te profileren. Te meer daar wij u toch hadden mede gedeeld dat professionaliteit en een kwalitatief hoogwaardige service een belangrijk onderdeel van onze dienstverlenende activiteiten uitmaakt.

Bijgaand een door ons aangepast voorstel, aan de hand van de opmerkingen van ondermeer onze directieleden en de andere door ons geraadpleegde contactpersonen, waaronder een buurvrouw die Neerlandistiek heeft gestudeerd. Gelieve hier nogmaals naar te kijken. Uw nieuwe voorstel zien wij gaarne per omgaande tegemoet, aangezien de deadline voor de activatie van onze website op korte termijn plaats vindt.

Hoogachtend,
Gebroeders Regelt

J. H. Regelt, directeur.

Kwaliteit in evenementenorganisatie op maat voor elke onderneming

Evenementenorganisatiebureau REGELT is gespecialiseerd in het volledig en vlekkeloos organiseren van zakelijke evenementen, zoals partijen, presentaties, recepties, jubilea of productpresentaties. Indien u een dergelijk evenement wenst te organiseren bent u bij REGELT aan het juiste adres.

Onze werkwijze geschiedt in een aantal stappen. De eerste stap is de inventarisatie van uw behoefte. Wij analyseren uw onderneming of instelling teneinde vast te stellen welke aard van evenement en welke sfeerbeleving het beste aansluiten bij uw doelstellingen. Vanzelfsprekend houden wij daarbij rekening met alle facetten van uw evenement, waaronder bijvoorbeeld ook de smaak van uw publiek, het soort evenement en de door u beoogde doelen. Vanzelfsprekend is het mogelijk in deze fase ook uw eigen wensen en behoeften in te brengen. Wij houden hier eveneens terdege rekening mee.

Na een grondige analyse van uw wensen en de mogelijkheden op het gebied van een kwalitatief hoogwaardige uitvoering zullen wij u een weldoordacht en professioneel uitgewerkt voorstel doen voor de organisatie van uw evenement. Hierbij zullen wij putten uit onze jarenlange ervaring teneinde u enkele passende evenementlocaties te kunnen voorstellen. Ook zullen meerdere opties voor programmaonderdelen door ons worden gepresenteerd.

In nauw overleg kunnen wij zeker tot een passende invulling van uw evenement komen, dat wij aansluitend ook op professionele wijze kunnen organiseren zodat alles prefect verloopt. Van het arriveren van uw eerste bezoekers tot en met het warme afscheid van uw laatste gasten. Wij doen daarbij ons uiterste best om u en uw relaties een blijvend waardevolle herinnering te bezorgen.

Wenst u nadere inlichtingen of een offerte, gelieve contact met ons op te nemen middels een mailbericht of een telefoontje. Wij staan ten allen tijden tot uw beschikking.

REGELT
Dan is het altijd perfect geregeld

[10 minuten later…]

Geachte heer Regelt,

Mijn complimenten voor de indrukwekkende tekst. U hebt mij helemaal niet nodig! Veel succes met uw organisatie!

Gregor Hakkenberg