Waar zijn alle comments?

Een blog leeft pas echt als er een dialoog is. Als je krek.blog doorbladert zul je echter zien dat alle comments verdwenen zijn. Met name degenen die ooit hebben zitten bloeden op een vlammend commentaar tegen de baarlijke nonsense die ik uitkraamde, zullen daar wel van balen.

Met de verhuizing van Idea-blog naar WordPress bleek het best lastig ook de commentaren mee te converteren. Het kán wel, zo beweert Erik van www.wpwebbouw.nl stellig, maar het is niet makkelijk en kost dus weer wat extra uurtjes. En omdat ik het ook maar allemaal in mijn eentje moet verdienen, heb ik besloten even te wachten met deze investering. Wees niet bevreesd, alle commentaren zijn bewaard en ooit zullen ze weer verschijnen. Ook die paar heftig negatieve en mislukt sarcastische, geplaatst door misleide dwalers met een stevige IQ-deficiëntie. Dat beloof ik.

Overigens worden nieuwe commentaren na moderatie ook gewoon geplaatst. Mits ze niet argumentloos beledigend zijn. Ik heb minder geduld met kut- en poeproepend plebs dan – pak hem beet – Peter Breedveld, die op zijn onvolprezen vrijdenkersblog af en toe de meest grove schuttingtaal doorlaat puur en alleen om de bezoekers te laten zien wat een raar volk er rond loopt.

3 gedachten over “Waar zijn alle comments?

  1. Een goede SEO-copywriter kan natuurlijk niet zonder een WordPress-blog, het best vindbare CMS-systeem.

    En ik ben het met je eens. Het is jouw blog! En jij, en jij alleen bepaalt, welke reacties je toelaat of niet. Zelf zet ik ook af en toe de censuur erop :-P.

  2. Ja, volgens wpwebbouwer Erik is dit ‘responsive design’, dat zich aanpast aan de grootte van het scherm. Op de iPhone schuift de linker kolom naar onderen over de hele breedte. Op een heel klein scherm wordt zelfs het lettertype automatisch groter. Probeer maar, door het venster van je browser kleiner te maken. Tof!

Reacties zijn gesloten.