Alles wat ChatGTP van mij weet…

Ik stelde een vraag over mezelf aan ChatGPT. Ziehier het resultaat:

Gregor Hakkenberg is de schrijver bekend als KREK met een Nederlandse website. Kunt u mij meer over hem vertellen?

Helaas heb ik als AI-taalmodel niet de mogelijkheid om het internet af te struinen of toegang te krijgen tot persoonlijke informatie van individuen.

Ik kan u echter wel algemene informatie geven over KREK, de Nederlandse schrijver die u noemde. KREK is een pseudoniem van Gregor Hakkenberg, een Nederlandse schrijver, dichter en kunstenaar. Hij staat bekend om zijn experimentele schrijfstijl, waarin elementen van surrealisme, absurdisme en avant-gardistische technieken zijn verwerkt.

KREK heeft verschillende werken in het Nederlands gepubliceerd, waaronder dichtbundels, korte verhalen en experimenteel proza. Zijn werk verkent vaak thema’s als identiteit, taal en perceptie, en daagt de grenzen uit van conventionele verhalen.

Naast zijn schrijverschap is KREK ook webmaster en heeft hij verschillende websites ontworpen die zijn kunst en schrijfwerk tonen. Zijn werk was te zien in verschillende literaire tijdschriften en tentoonstellingen in Nederland.

Het werk van KREK staat bekend om zijn unieke stijl en onconventionele benadering van verhalen, waardoor hij een onderscheidende stem is in de Nederlandse literatuur en kunst.

Zo. Hoor je het ook eens van een ander.