Art director gezocht – Studio No.3 zoekt een art director die vooral mooi werk wil maken

Art Director gezocht. Ik zoek een creatieve art director voor mijn klant Studio No.3, een reclamebureau in Elspeet.

Waar? Elspeet. Dat ligt op de Veluwe en dat is helemaal niet eng. Toegegeven, de klanten zijn er wat minder hip dan in Mokum en in plaats van MacBurgerKing vind je er pannenkoekenrestaurant “Het Vergulde Hert’. Maar No.3 maakt mooi, eigentijds multimediaal werk. Verrassend, maar zonder artistiekerige poepelegeintjes. De kwaliteit spát er van af. Dat komt, ze weten hun klanten met zakelijke argumenten te overtuigen om te investeren in een goede fotograaf, in sterke typografie en zo nodig een goede fabelachtige copywriter. Ze durven qua creativiteit hun arm diep in een donker gat te steken om rond te voelen of er misschien een verborgen schat ligt en hebben over de hele bandbreedte van het communicatievak een verrassend goede smaak. Kijk maar op hun website.

Bij de briefing voor deze wervingstekst heb ik ze natuurlijk gevraagd wat ze jou kunnen bieden. Ten eerste: de ruimte om concept, strategie en grafische vormgeving te combineren met naast commerciële ook creatieve uitdagingen. Ten tweede: een op veel manieren inspirerende werkomgeving, met relaxte collega’s die zich niks te goed voelen om mee én tegen te denken, een prachtige studio en natuurlijk de landelijke omgeving van de Veluwe. Waar je voor een normale prijs heel aardig kunt wonen. Of een pannenkoek scoren.

Ben jij een zelfstandige, ervaren, allround en zelfkritisch art director annex conceptdenker en er klaar voor? Meld je bij Job Bolier, Ontwerper (die graag nauw met jou wil samenwerken) van Studio No.3.

5 gedachten over “Art director gezocht – Studio No.3 zoekt een art director die vooral mooi werk wil maken

 1. Hi Gregor,

  Dank voor de tip.
  Hoewel niet op zoek naar vastigheid – na 15 jaar freelancebestaan betwijfel ik of dat zou lukken- heb ik me wel gemeld. Wie weet voor ad hoc klussen, tot ze de juiste persoon gevonden hebben.
  Uiteraard laat ik me graag koppelen aan een fabelachtige copychef 😉

  Groeten,
  Bridget Bensdorp

Reacties zijn gesloten.