Even wachten… even wachten… even wachten…

Pizza! Ja, mensen, het is tijd voor gezelligheid. Als het aan de nieuwe onderneming Food & Fun ligt, gaan we lekker gezellig samen aan tafel pizza’s bakken. Weg met de gourmetset, aan de kant die fondupan, hier is… de Pizzarette. Met zijn vieren er omheen, ingrediënten op tafel en smullen maar. Je bent lekker bezig, je eet alleen wat je lekker vindt en je hebt ook nog eens de tijd om een beetje te babbelen over bijvoorbeeld de filosofie van Schrödinger (ik zie de parmezaan niet, bestaat die nog wel?) de opwarming van de aarde (zet de witte wijn niet te dicht bij de oven), en de diepste zieleroerstelen van Geert Wilders (groene en zwarte olijven gescheiden houden graag!).

Voor dit in Nederland te introduceren product heb ik onlangs de site volgeschreven. Dat was best leuk om te doen. De teksten op de homepage zijn niet direct zichtbaar, maar die zijn er dan ook niet echt om gelezen te worden. Kan wel hoor, als je even scrollt, maar er staan wel érg veel relevante trefwoorden in. De pagina moet vooral gevonden worden op woorden als ‘pizza’ ‘pizza’s’ en ‘zelf pizza maken’ Ik heb de keyword density even gecontroleerd met de speciale ‘keyword density checker’ en het valt allemaal nog binnen de marges. Toch is de tekst iets te opsommerig naar mijn smaak. Maar goed, de meeste mensen zullen direct doorklikken naar de pagina met het promotiefilmpje.

Al met al een aardige site voor een prima product. Ik heb zojuist weer een persbericht voor ze geschreven. Zal ik me dit keer laten betalen in pizzarettes?