Het recept voor geluk

Voor het bereiken van een staat van gelukzaligheid moet je in jezelf op zoek gaan naar de kern van kracht die iedere ziel met zich mee draagt. Daartoe kan het nodig zijn een zielsverwant te zoeken, opdat een spanningsveld groeit waar nieuwe energie uit kan ontstaan. Het maakt eigenlijk niet uit of deze gelijkgeaarde ziel in dezelfde of juist een tegengestelde polariteit zit. Het is dan gewoon een kwestie van aanstoten of aftrekken tot de ontlading volgt.

Maar pas op. Zelfactualisatie raakt aan een stuk bewustwording van je eigen relatie ten opzichte van de anderen. Hoe sterker je verstandhouding, hoe vaster de band met de mensen om je heen, des te steviger je in je schoenen staat. Raakt die band verstoort, dan kun je in een desoriëntatie geraken met grote destabilisatie tot gevolg. In dat geval is het belangrijk om het gebrek aan kracht in jezelf te compenseren met bepaalde externe hulpmiddelen. Zoals een uitgebalanceerd dieet, aangevuld met al dan niet door magnetiseurs ingestraalde maar in ieder geval macrobiologisch verantwoorde voedingsmiddelen en vloeibare supplementen met empowerment-potentie. Denk bijvoorbeeld aan alcoholhoudende dranken, zoals whisky, gin, wodka en jenever. Eventueel aangevuld met plantaardige middelen als Salvia, Cannabis en halucinogene paddestoelen.

En als je dan met behulp van deze supplementen een zekere staat van verlichting hebt bereikt maar nog steeds de zaken niet helder in focus kunt krijgen, dan kan het een oplossing zijn bepaalde barrières in je leven te slechten. Zo zijn er mensen die jarenlang sparen, die zichzelf en hun omgeving alle luxe ontzien om meer en meer bezit te vergaren. Zo ontstaat een stuwmeer aan nutteloos, dood kapitaal, dat enorme druk legt op de natuurlijke geldstromen die van ieder mens uitgaan. In dat geval kan het een oplossing zijn om een deel van die druk te verlichten met een flinke gift aan een wijs iemand. Een leidsman. Een verlichte en creatieve geest, die wél de juiste wegen kent om je los te maken van die loden kogel van het massieve spaartegoed. Je overtollige slijk der aarde kun je in één reinigende stoot overmaken naar het PayPal-account van gregor@krek.nl. Doe het nu. Laat het los. Loos je overvloed. Dát is de enige juiste weg naar gemoedsrust en – uiteindelijk – het ware geluk.