Het verbluffende succes van Gregor Hakkenberg, copywriter

Ik heb – gelijk andere grote Nederlanders als Dave en niet te vergeten Ivo Niehe – een succesvolle carrière opgebouwd in Frankrijk, waar men mij binnen de categorie Nederlandstalige copywriters beschouwt als ‘een hele grote meneer’. Net als Ivo heb ik een gloeiende hekel aan de typisch Nederlandse, calvinistische valse bescheidenheid. Daarom lijkt het me een goed idee op deze plaats eens krachtig mijn eigen loftrompet te steken.

Zoals iedereen weet spreek ik uitstekend Frans, al is mijn schriftelijke beheersing van ‘la plus belle langue’ nét niet goed genoeg om ook als volwaardig ‘concepteur-rédacteur’ de concurrentieslag aan te gaan met de native speakers. Toch geef ik bij Franse reclamebureaus regelmatig advies over SEO en denk met ze mee over concepten. En als je op Google.nl zoekt op ‘Frans reclamebureau’ of ‘reclamebureau frankrijk’ kom je vanzelf bij mij uit. Mijn grootste successen als copywriter boek ik echter toch nog steeds in het Nederlands taalgebied. Daar weet ik mijn klanten telkens weer te verbluffen met de treffende manier waarop ik vanaf zowel internet- als printpodia hun producten en diensten met een stevig onderbouwd betoog over het voetlicht weet te brengen.

Maar genoeg over mij. Graag laat ik enkele tevreden klanten aan het woord:

Beste Gregor, Bedankt voor de tekst. Ik vind hem perfect. Het is precies wat ik voor ogen had. De correctieronde is dus niet nodig. De factuur kan naar onderstaand adres. Met vriendelijke groet, Tim van Schijndel, Van Schijndel Unique Buitenleven
(de tekst was voor een folder, niet voor de site)

Beste Gregor, Ik heb het snel doorgelezen, ziet er erg goed uit. Met vriendelijke groeten, Cor van Klooster
(de sitetekst is zonder correcties overgenomen)

Beste Sandra, Met deze tekst willen we graag adverteren voor de vacature MBI. Ik heb ‘m iets aangepast. Maar complimenten aan Gregor, leuke tekst! Groet, Nicole.
(tevreden recruiter van AkzoNobel via Sandra Wesselman van Vaz Dias.

Dus je ziet, of je nu een reclamebureau hebt, werkt als kleine zelfstandige of als communicatieverantwoordelijke bij een wereldconcern, je kunt bij mij altijd terecht voor een meer dan perfecte tekst tegen een vlijmscherp tarief. Neem gerust contact op via gregor[apestaartje)krek(punt)nl, en voor je het weet ben ook jij een tevreden klant bij de verbluffend succesvolle copywriter Gregor Hakkenberg.