Gratis webtekst voor startende ondernemers!

Een ervaren SEO copywriter en conceptbedenker? Helemaal voor niks? Inderdaad, vanaf vandaag schrijf ik tot eind 2012 elke maand een gratis webtekst voor een startende ondernemer. In het kader van ‘wie goed doet, goed ontmoet’ zullen we maar zeggen.

Het onderwerp doet er niet toe. Als jij een website te vullen hebt maar je kunt je eigenlijk geen echte copywriter veroorloven, meld je dan via deze pagina. Als ik jouw bedrijf interessant en sympathiek vind, ga ik mijn uiterste best doen om in nauw overleg en op basis van jouw briefing een zo goed mogelijke webtekst te schrijven. Inclusief – als je daar behoefte aan hebt – advies over concept, domeinnaam, SEO, marketingaanpak en doelgroepbenadering. Allemaal gratis!

Of, nou ja, bijna helemaal gratis. Je hoeft mij niets te betalen, maar als je tevreden bent met mijn tekst en hij blijkt ook de nodige handel op te leveren, dan vraag ik je wel om actief ambassadeur te worden van Krek. Copy & Concept en dus flink reclame voor me te maken.

En mocht je na een paar jaar écht binnen lopen met je tent, dan staat het je natuurlijk vrij om me alsnog een bonus te geven voor mijn steun tijdens je start-up. Maar dat hóeft dus niet, want in principe is mijn bijdrage 100% gratis en vrijblijvend. Mijn manier van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

2 gedachten over “Gratis webtekst voor startende ondernemers!

  1. Leuke site, Gregor,

    Ik heb alleen een goedbedoelde opmerking. Je bent goed met teksten, zeg je, en dat geloof ik ook. Maar als ik op je homepage kijk, rechtsboven, dan staat er:”Wat er staat”. Dat is mooi, maar het op 1 na laatste woord is grammaticaal onjuist. Dit gaan je fans niet begrijpen…….. Krek. Ikzelf vind het grappig, maar pas maar snel aan.

    Groet,

    Albert

    • Dank je, Albert. Er staat inderdaad ‘geranschikt’ in plaats van ‘gerangschikt’. Dat is geen grammaticale fout, maar een tikfout. Je moet maar denken: zelfs het beste paard laat wel eens wat vallen. Ik ga het snel verbeteren.

Reacties zijn gesloten.