Kutsites van VAXS en Vtight

vagina-vaxsJaren geleden kreeg ik het verzoek een internetsite te herschrijven vol teksten over allerlei erectiele crèmes. Longstand Gel en Everhard Cream, dat werk. Het verzoek was of ik het allemaal wat ‘medischer’ kon laten klinken. Zonder natuurlijk daadwerkelijk medische termen te gebruiken want het ging niet om beproefde medicijnen. Ik heb dat toen geweigerd. Hopelijk hoef ik niet uit te leggen waarom. Toch zijn er kennelijk mensen die minder scrupules hebben. Iemand heeft toch wat van die kutsites gebouwd en volgeschreven, voor VAxs vagina verjongingscrème en VTight verjongingskuur…

VAXS vagina verjonging en V-Tight verjongingskuur

VAxs (Vagina Xtra Small, gok ik) en Vitight verjongingskuur proberen vrouwen ervan te overtuigen dat ze weer een lekker strak kutje kunnen krijgen als ze maar genoeg vagina verjongings crème (sic!) op en tussen hun labia smeren. Ik citeer: “Bij dagelijks gebruik over een periode van drie maanden zal het weefsel zich rond de labia en de anus zich blijvend verstevigen en de binnenste schaamlippen strakker tussen de buitenste schaamlippen gaan zitten.”

VAXS leverancier

VAxs komt uit de koker van jobacom.nl, een onderneming die verantwoordelijk is voor onmisbare producten als Sterwit (inderdaad, om dat genante bruine sterretje te bleken), Boezembooster (je gelooft het niet), Nymfolust (de ultieme geilmaker die van iedere persoon een ware nymfomaan maakt), Femalegel (laat vrouwen intenser genieten en meerdere malen hun hoogtepunt bereiken!) en Famoushair (voor bruisend mooi haar). Ik mis nog ‘flamoeshair’, voor lekker zacht haar op je vagina, maar goed.

Werkt VAXS en V-Tight vagina verjonging?

Even afgezien van het uitgelubberde taalgebruik, de overdaad aan spaties, de rommelige zinnen, de ronkende clichés en de aperte grammaticale fouten bij Vaxs vagina verjonging en Vtight strakkere vagina, rijst bij mij maar één vraag: “Mag dit zomaar?” Mag je inspelen op de onzekerheid van vrouwen over hun vagina, borsten, libido of ongebleekte anus puur en alleen om ze tegen belachelijk hoge prijzen potjes vage crèmes aan te smeren?

Hé, VAXS en V-Tight… smeer ‘m!

Kennelijk mag het inderdaad. Maar dan mag ik ook zeggen: VAXS? V-tight? Doe het niet! Trap er niet in! Als je schoon gedoucht bent en lief kunt zoenen, is dat voor de gemiddelde man al meer dan genoeg. Zeker als je hem ook en af en toe een complimentje geeft over zijn stoere postuur en indrukwekkende gereedschap. Want lieve zoentjes en dito complimentjes, daar kan geen Longstand-crème of vagina verjongingskuur tegenop!


Naschrift:
Vaxs ervaringen en V-Tight ervaringen

Ik ben overigens erg geïnteresseerd in échte ervaringen van vrouwen met VAXS crème en/of V-tight gel. Vrouwen die VAXS crème testen of getest hebben en die een reactie willen geven op hoe de V-tight verjongingskuur ervaring is uitgepakt, kunnen hieronder altijd hun ei kwijt. Overigens ben ik alleen geïnteresseerd in échte VAXS en V-tight ervaringen, dus niet van net-testimonials van VAXS verkopers of mensen die zich door de V-tight fabrikant laten betalen om met positieve ervaringen te strooien. Deel je ervaringen met deze en andere vaginaverstrakkers en -verjongers in de reacties hieronder.

Tot slot hier nog wat interessante planten en bloemen met namen gerelateerd aan intieme lichaamsdelen.

 

4 gedachten over “Kutsites van VAXS en Vtight

  1. Er is altijd veel over dergelijke producten te vinden op het internet. Vooral kritiek. Ik snap het op zich ook wel omdat je een product dient te kopen zonder dat je een testertje krijgt opgesmeerd in een winkel. Toch heeft dit product een enorm grote fanbase en aanhang. Vooral onder vrouwen die net bevallen zijn.

    • Dank je voor dit mooie inzicht. Ik had twee links naar de verschillende VAXS-sites in het stuk opgenomen, maar nu jij hier je link nog eens komt spammen met zogenaamd objectief commentaar, heb ik ze weggehaald. Net als de link bij jouw commentaar trouwens. Ik ben niet op de wereld om reclame te maken voor kutbedrijven. Bovendien heb ik de SEO van het artikel nog wat aangescherpt, zodat nóg meer mensen te weten kunnen komen wat ik vind van VAxs… steek die rommel maar in je [censuur].

  2. Mensen let niet op de heren met wat ze zeggen want ik ben een dame en ik ben super tevreden over vaxs!! Het helpt super goed. Dat bedrag is niks vergeleken met operaties plus het is fijner en veiliger. dames ik zou zeggen: kopen! 😀

    • Ik ben ook een dame en supertevreden over VAXs vaginaverstrakker. Na jaren gewerkt te hebben als prostituee achter het Centraal Station in Amsterdam was mijn vagina helemaal uitgelubberd. Ik heb er VAXS opgesmeerd en al na één behandeling zag alles er weer strak en maagdelijk uit. De eerstvolgende klant werd meteen verliefd op mijn strakke spleetje en vroeg me stante pede ten huwelijk. Nu leef ik in een prachtig penthouse in New York, samen met Anita van het commentaar hierboven, die ik inhuur om dagelijks Vaxs tussen mijn benen te smeren. Daar is ze uren mee bezig, zodat ook de huid van haar handen helemaal strak is gaan staan. Ze kan nu haar vingers niet meer buigen maar dat maakt de dieptebehandeling voor mij alleen maar lekkerder.

      Dus dames, ik zou zeggen: kopen hoor!

Reacties zijn gesloten.