Nieuw: Ben Attent!

Ik ben ontzettend onattent. Ik vergeet verjaardagen, kan geen namen onthouden, doe nooit eens iets extra’s voor mijn klanten en vergeet hoeveel kinderen ze hebben en van welke soort. Ik doe gewoon bijzonder goed mijn werk, en dat moet dan maar goed genoeg zijn. Dat is jammer, want een attentie op zijn tijd is als glijmiddel bij een stevig potje wippen. Als je je werk goed doet, is de attentie niet echt nodig. Maar het maakt het proces wel een stuk – hoe zal ik het zeggen – vloeiender.

Wacht, ik drijf af. Ik ben dus niet zo attent. Daarom ben ik blij met de nieuwe site die vandaag live is gegaan. Hij maakt attente mensen attenter, maar is vooral handig voor onattente mensen als ik, die met één middagje flink gegevens invoeren ineens ontzettend attent kunnen worden. Of lijken, maar het effect is eender. Ben Attent verstuurt namens mij op een afgesproken moment een attentie aan wie ik maar wil. Eventueel zelfs periodiek. Automatisch. Dat is gratis voor e-mailtjes, of betaald als je je attentie per SMS of telegram wilt versturen.

Voor deze site – BenAttent.nl – mocht ik de teksten schrijven. En het leuke is, dat ik deze klus kreeg omdat iemand anders mij bij de site-ontwikkelaar heeft aanbevolen. Dat was erg attent van Ingrid Geul, want die was het. Overigens is Ingrid een uitstekende adviseur op het gebied van office management en bedenkster van de Secretaresse Groeidag. Zo. Heb ik een klein beetje iets terug kunnen doen. Ik leer het wel!