Ford Mandela – Kleurrijke elektrische auto’s voor Gutmenschen !

Dit is de kleur van je nieuwe Ford Mandela…

colour-pickerGutmenschen voelen zich moreel verheven, hebben het gelijk aan hun kant, eten bewust minder vlees, zijn tegen racisme en vóór duurzaamheid. Zij kopen nooit water in plastic flessen, vinden geld verdienen minder belangrijk dan zelfontplooiing en willen best een stapje achteruit doen voor de goede zaak.
Voor deze mensen is er nu de Ford Mandela – een kleurrijke serie elektrische auto’s met een zeer bijzondere eigenschap: je kunt niet zelf de kleur kiezen

Accept your colour!

Onder het motto ‘Accept your colour’ krijgt de koper een Ford Mandela met een volledig willekeurig bepaalde kleur. De auto’s zijn genummerd, maar nergens staat de kleur vermeld. Dus ook de garage weet niet vooraf welke kleuren geleverd worden. Zo kan het dat je een paarse, roze, witte of zwarte auto krijgt. Er zijn er zelfs met meerdere kleuren tegelijk! Je kunt je kleur niet zelf kiezen en moet er dus maar mee leren leven. Precies zoals in het echte leven dus. Past de kleur niet bij wie je bent? Het feit dat je dit accepteert is nou juist precies waarom deze auto bij jou past.