Gratis brochure bij Krek.!

Gratis brochure bij Krek. Copy & Concept:

Een geheel gratis brochure, dat wil zeggen, een gratis corporate brochuretekst. U kunt onderstaande copyright-vrije tekst simpelweg kopiëren, uw bedrijfsnaam invullen waar nu [Bedrijfsnaam] staat en de vermelding [activiteit] vervangen door uw activiteit. Voeg enkele gratis stockplaatjes toe… En hopla! Uw professionele gratis brochure is klaar voor de vormgever en drukkerij.

[voorblad]

[Bedrijfsnaam]
Uw betrouwbare partner
in [activiteit]

[binnenwerk]

Samenwerking en partnership voor synergie

Reactiviteit als basis voor succes
De wereld is in verandering, waardoor zich steeds nieuwe uitdagingen presenteren. Internet, globalisering, duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen… de ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op. Om in een dynamische omgeving succesvol te opereren, nu en in de toekomst, is het van belang flexibel mee te bewegen en zich continu aan te passen aan de nieuwe eisen van maatschappij en markt. [Bedrijfsnaam] helpt u daarbij.

Onze onderneming
[Bedrijfsnaam] is een jonge, dynamische organisatie met een gemotiveerd team professionele medewerkers die service en kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Door het handhaven van strenge interne kwaliteitsnormen zijn wij in staat steeds aan de verwachtingen van zelfs de meest kritische klanten te voldoen. Bovendien werken wij nauw samen met zorgvuldig geselecteerde en nét zo kwaliteitsbewuste partners, zodat wij snelle, hoogwaardige serviceverlening op maat kunnen garanderen. [Bedrijfsnaam] is uw betrouwbare partner in [activiteit].

Veiligheid op één in vruchtbare samenwerking

Onze werkwijze
In al onze bedrijfprocessen staat de klant centraal. Onze aanpak wordt gekenmerkt door een vijftal goed afgebakende opeenvolgende stappen, samen te vatten als “De [Bedrijfsnaam]-methode”.

1. Analyse en advies
Om u optimaal en zonder onnodige risico’s van dienst te kunnen zijn, gaan wij pas aan de slag na zorgvuldige analyse van uw behoeften. Onze gepassioneerde specialisten treden in overleg met uw medewerkers om aan de hand van een methodische vragenlijst de wensen van uw organisatie in kaart te brengen. Daarbij signaleren wij direct eventuele knelpunten, om vertraging in de navolgende processtappen te voorkomen.

2. Programma van eisen
De door ons uitgevoerde analyse leidt na tussentijdse afstemming met de verantwoordelijken binnen uw management tot een helder programma van eisen (PvE), dat na herhaald zorgvuldig overleg met uw eigen specialisten de basis vormt voor onze bedrijfsprocessen.

3. Realisatie
Een volgende stap is de uitvoering. Van groot belang is hierbij dat onze ter zake kundige experts de ruimte en het draagvlak krijgen om onze producten en services in uw organisatie te integreren. Vanzelfsprekend wordt bij deze stap in het project de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Uw medewerkers worden nauw bij de processen betrokken. Voor een voorspoedige en succesvolle procesgang kunt u rekenen op de volledige inzet van onze zeer ervaren en diplomatieke experts op het gebied van [Activiteit]. Zij stellen zich op als stimulerend sparring partner en gedreven adviseur, waardoor voor alle betrokkenen een win/win-situatie ontstaat.

4. Evaluatie
Bij de samenwerking binnen de [activiteit] is het van groot belang om te toetsen of de vooraf gestelde targets – gerelateerd aan erkende benchmarks binnen uw bedrijfstak – in de praktijk ook echt gehaald zijn. Leveren onze producten en diensten ook daadwerkelijk meerwaarde voor uw organisatie en uw eindproduct? Een grondige evaluatie schept duidelijkheid.

5. Nazorg
Natuurlijk blijven wij bij voorkeur langdurig en nauw betrokken. Het is voor ons van het grootste belang om een bestendige en wederzijds profitabele relatie op te bouwen tussen uw onderneming en [Bedrijfsnaam]. Voor blijvende synergie en optimale ‘return on investment’.

Effectieve actie voor groeiend resultaat

Bouwen aan de toekomst
Als ambitieuze organisatie blijft [Bedrijfsnaam] zich ontwikkelen. Zowel door het continu volgen, onderzoeken en adopteren van nieuwe methoden en technieken als door het opleiden en trainen van onze eigen mensen. Bovendien werken wij graag nauw samen met onze klanten – met u! – om in de vorm van co-makership te komen tot continue innovaties en verbetering van onze processen en producten. Ons uitgangspunt: kennis delen is kennis vermenigvuldigen. Nu, én in de toekomst.

Inlichtingen en kennismaking
Voor meer informatie over onze onderneming, de producten, diensten en expertise kunt u een kijkje nemen op onze website: [adres website]. Maar u kunt natuurlijk ook altijd telefonisch of via e-mail contact opnemen. Wij maken graag een afspraak voor een verhelderend gesprek. Graag tot ziens bij [Bedrijfsnaam]!

[achterzijde]

[Bedrijfsnaam]
[Adres]
[Postcode Plaats]
[Telefoon]
[Fax]
[E-mail]
[Url]

[kader]

De zeven garanties van [Bedrijfsnaam]
• reactiviteit
Als (potentiële) klant krijgt u snel antwoord op uw vragen
• kwaliteit
De strengste kwaliteitsnormen zijn bij ons gemeengoed
• innovatie
Wij staan open voor vernieuwingen in de [activiteit]-branche
• duurzaamheid
Het milieu en energiebewustzijn staan hoog in ons vaandel
• klantgerichtheid
Uw behoeften staan centraal in al ons doen en laten
• oprechtheid
We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen
• betrokkenheid
Wij leveren actieve bijdragen aan uw flexibiliteit en succes!

————-

Tot zover de tekst voor uw gratis brochure. Mocht uw bedrijf unieke selling points hanteren, bijzondere eigenschappen hebben of op andere wijze niet binnen het stramien van deze gratis brochuretekst passen, aarzel dan niet contact op te nemen voor een persoonlijk advies op maat. Krek. Copy & Concept is graag bereid uw onderneming op creatieve wijze te ondersteunen bij al uw communicatiebehoeften. Nu en in de toekomst!

Eén gedachte over “Gratis brochure bij Krek.!

  1. Ik wilde een uitgebreide reactie plaatsen, maar kwam eigenlijk niet verder dan ‘hihi’. Leuk gedaan. 😉

Reacties zijn gesloten.